Gulve til industri

Industrigulve er Jysk Plast Belægnings speciale. Vi har både lang og bred erfaring med renovering, reetablering og nyanlæg af epoxy og kvartssandsgulve i alt fra lagerbygninger over produktionshaller til kantiner og kontormiljøer. Mulighederne for individuelt tilpassede gulvløsninger er enorme.

Eksempel på epoxygulve i industrien

Uanset om det gælder renovering af gulvene i administrationen eller i produktionen, ved vi, hvor vigtigt det er, at dagligdagen så vidt det er muligt, kan køre videre selvom vore gulvmontører er i huset. Vi har gennem årene opbyttet stor erfaring med, hvordan vi med god planlægning kan få tilrettelagt og udført vores arbejde under stor hensyntagen til vore kunder. Således kan vore kunder som oftest arbejde videre på normal vis, når vi arbejder videre med gulvene.

Når vi afslutter en opgave rydder vi op efter os og efterlader de nye gulve rengjorte og klar til brug. Vi afslutter ikke en opgave og forlader et gulv, før både vi og vores kunde er tilfredse med det endelige resultat. Vi lægger sjæl i vores arbejde og omhu er en æressag for os.