Om os

  • Vores speciale er renovering og reetablering af gulve
  • Vi laver individuelt tilpassede og designede gulve
  • Vi udfører gulventrepriser over hele landet til både: Erhverv, Landbrug og Privat
  • Vi forlader ikke jeres gulv, før både I og vi er tilfredse med det endelige resultat

Læs mere om os her på hjemmesiden og kontakt os endelig, hvis der er noget vi kan hjælpe med, eller hvis I er i tvivl om noget.

Høj ekspertise indenfor gulve

Jysk Plast Belægning er din samarbejdspartner når det gælder renovering af gulve udsat for høj belastning. Vi opererer over hele Danmark, hvor vi har renoveret og nyanlagt gulve til landbrug og industri siden 1990. Vi har herigennem oparbejdet solid erfaring og høj ekspertise indenfor stort set alle typer sten og betongulve. I de senere år er vores slidstærke gulvtyper også i højere og højere grad blevet efterspurgt til butikker og private huse, hvor der ønskes et slidstærkt, rustikt og meget rengøringsvenligt gulv.

Vores speciale er renovering og overfladebelægning af betongulve, der efter en diamantslibning eller diamantfræsning bygges op igen med en meget slidstærk epoxybelægning. Der er i dag næsten ubegrænsede muligheder for design, farver og struktur i overfladen, hvilket giver mulighed for helt individuelle gulvløsninger.

Jysk Plastbelægning er din samarbejdspartner

Jysk Plast Belægning går ikke på kompromis med kvaliteten i arbejdet med gulvrenoveringen

Vi tager hensyn til den daglige drift og produktion, vi træder ind i, når vi arbejder hos vore kunder. Vi planlægger vores gulvrenovering nøje, så produktionen hos vore kunder ikke går i stå, mens vores gulvmontører er på arbejde. Vi holder, hvad vi lover og forlader ikke en kunde, før der er ryddet op og gulvene lever op til både kundens og vor egen tilfredsstillelse.